.

Halden

bybuss.com

Bybusser Halden

Halden, i likhet med de fleste større og mindre byer, har egne bybusser, kalles ikke nødvendigvis for det. Og det finnes busser som kjører til og fra Halden.

Bussruter for Halden, nærliggende områder og regionale busser til/fra Halden

Bussene som kjører på Halden administreres av Østfold kollektivtrafikk, som er et administrasjonsselskap for kollektivtrafikken og skoleskyssen i tidligere Østfold fylke, som nå er en del av Viken fylkeskommune. Klikk her for rutetider for Halden og Aremark. Sommeren 2022 kjøres flere av rutene som Flex, som du kan lese mer om her.

Om Østfolk kollektivtrafikk viser til Flex, så er det disse rutene som gjelder for Halden, klikk på Halden. Enten du bor i eller utenfor Halden så er greia den at alle turene må forhåndsbestilles. I selve byen Halden er det Flex-møteplasser som er hente- og leveringspunkt.

Eksempler på destinasjoner, altså steder du kan ta buss til fra Halden er Sykehuset Østfold Kalnes, Torpedalen, Bakke, Kornsjø og Holtet.

Buss i Halden

Oversikt over bussruter for Halden, som også innbefatter Aremark. Halden ligger ved Iddefjorden, som er grensefjord mot Sverige. Svinesundbrua går over Iddefjorden.

Moss - Halden

Rutetider for buss som kjører strekningen Moss - Fredrikstad - Halden. Bussen har rute nr. 630. Klikk på Langruter. Her finner du også andre bussruter for langruter i Østfold. Dette er busser som kjører langt internt i Østfold.
Busser i andre byer:
Arendal  Asker  Bergen  Bodø  Bærum  Drammen  Fredrikstad  Halden  Harstad  Kristiansand  Larvik  Oslo  Sandefjord  Sandnes  Sarpsborg  Skien  Stavanger  Tromsø  Trondheim  Ålesund
Ut å reise? Trenger du rutetabeller?
Her finner du rutetabeller bl.a fra NSB.
Kart over Halden
Trenger du kart over et sted du skal reise til finner du f.eks. kart over Halden her. Du finner naturlig nok også kart over resten av Norge på domenet bykart.net.
vipps
bybuss.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern