.

Ålesund

bybuss.com

Bybusser Ålesund

Ålesund, i likhet med de fleste større og mindre byer, har egne bybusser, kalles ikke nødvendigvis for det. Og det finnes busser som kjører til og fra Ålesund.

Bussruter for Ålesund, nærliggende områder og regionale busser til/fra Ålesund

Bussene som kjører på Ålesund administreres av FRAM, som er navnet på det samla kollektivtilbudet som Møre og Romsdal fylkeskommune er ansvarleg for i fylket. Klikk her for rutetider for Ålesund, Giske og Sula. Kjente destinasjoner for buss i Ålesund er Vigra, Magerholm, Ellingsøya, Godøya, Langvåg og Sulesund.

Når du kommer inn på sida til FRAM trykker du Ctrl + F. Du får opp en søkeboks i nettleseren din. Skriv Ålesund og all tekst merket Ålesund blir funnet. Bruk pilene i søkeboksen for å klikke deg ned eller opp.

Pr. juni 2022 finnes øverst på sida en lenke til informasjon om tilbudet til og fra flyplassen i Ålesund, Vigra.

Rutetabeller Vy express

Vy Express kjører flere strekninger, for eksempel mellom Notodden og Oslo, mellom Hvaler og Oslo og mellom Ålesund og Bergen. Du finner ikke rutetabeller, men må bruke reiseplanleggeren for å se når bussen går.

Flybuss Ålesund

Søk hos Vy for rutetider for flybussen til Vigra. Flybussen til flyplassen i Ålesund er kommersiell, men FRAM sine busser stopper ved hovedvegen, et lite stykke fra terminalbygningen på Ålesund lufthavn.

Buss Ålesund, Giske og Sula

frammr.no gir oss oversikt over bussruter for Ålesund, Giske og Sula. Her kan du også finne informasjon om buss til flyplassen i Ålesund, som er Vigra.

NOR-WAY Bussekspress

pic
Nor-Way Bussekspress kjører en rekke strekninger i Sør-Norge. Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim er noen av byene selskapet kjører mellom.

Buss Bergen - Ålesund

Bussen går fra Bergen til Ålesund via Førde og Volda, for å nevne noen. Dette er en Vy express-buss og på grunn av endringer i rutetider utgis ikke rutetabeller; du må søke. Bussen på morgenen kjører direkte, har nr. Vy express VY430 og stopper 132 steder

Mer om buss i Ålesund

Busser i andre byer:
Arendal  Asker  Bergen  Bodø  Bærum  Drammen  Fredrikstad  Halden  Harstad  Kristiansand  Larvik  Oslo  Sandefjord  Sandnes  Sarpsborg  Skien  Stavanger  Tromsø  Trondheim  Ålesund
Ut å reise? Trenger du rutetabeller?
Her finner du rutetabeller bl.a fra NSB.
Kart over Ålesund
Trenger du kart over et sted du skal reise til finner du f.eks. kart over Ålesund her. Du finner naturlig nok også kart over resten av Norge på domenet bykart.net.
vipps
bybuss.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern